Jump to content



Photo

L-95 issues


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 benedictspence

benedictspence

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 106 posts
  • London, UK

Posted 09 April 2007 - 06:40 AM

Hi All,

I use Powercircle PAG L95 batteries with my rig but one of them has developed a small problem... When I press the test button the power indicator flashes instead of a constant light. I've had this before and a full discharge/recovery charge cycle on my charger has fixed it no problem. But I've done a few full cycles on this little sod and it won't seem to get better...

Battery seems fine and is holding charge the same as all the rest of my batteries.

Can anyone shed any light on this??

Thanks in advance,

Ben Spence
  • 0

#2 joe mcnally

joe mcnally

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 207 posts

Posted 09 April 2007 - 01:05 PM

Hi Ben
I dont have any immediate solution but I am sure you know if you send it over to PAG they will generally sort it out gratis if its something faulty.
Cheers
Joe
  • 0

#3 benedictspence

benedictspence

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 106 posts
  • London, UK

Posted 09 April 2007 - 01:10 PM

Really??

Nice one Joe!

Will give them a bell and get it sent over later in the week!

Thanks mate, hope you had a good Easter!

Ben
  • 0




Teradek

Wireless Video Systems

Boland Communications

Paralinx LLC

Varizoom Follow Focus

Media Blackout - Custom Cables and AKS

BOXX

GPI Pro Systems

SkyDreams

PLC - Bartech

IDX

Omnishot Systems

Betz Tools for Stabilizers

Ritter Battery

PLC Electronics Solutions

rebotnix Technologies

Engineered Cinema Solutions