Jump to content



Photo

Anton Bauer pass through plate


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Christopher Moone

Christopher Moone

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 42 posts
  • New York

Posted 04 March 2018 - 05:57 PM

Had a strange thing happen the other day using the Anton Bauer plate on the back of a red to power the camera from my PRO. It was a Panavised Red with their power back and only one of the lights would turn on and the camera wouldnt power up. Volt meter was getting 14.8 volts from the sled through the plate and a dionic straight to the camera worked fine. Strange ghost in the machine as Ive used that plate countless times in the past. Tried different cables and even differ jumper block below. Any thought on why? Again, getting lots of power from the plate with a volt meter.
  • 0

#2 Alan Rencher

Alan Rencher

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 1095 posts
  • Los Angeles

Posted 09 March 2018 - 10:26 PM

There could be a a short somewhere that you can only detect when connected to the camera's chassis. That, or maybe you have a bad diode or other component that is showing the correct voltage but can't pass enough current to start the camera.


  • 0

#3 mirko

mirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 posts

Posted 10 March 2018 - 01:32 AM

Contact Carmine in Italy
Hi skilled electronic engineer.he does Arri, Red repair, and steady,follow focus, cables build and repair....
carmize@hotmail.it
  • 0




The Moses Pole - Steadicam Monopod

PLC - Bartech

PLC Electronics Solutions

BOXX

Wireless Video Systems

Paralinx LLC

Ritter Battery

Betz Tools for Stabilizers

rebotnix Technologies

GPI Pro Systems

Omnishot Systems

Varizoom Follow Focus

Boland Communications

Engineered Cinema Solutions

Media Blackout - Custom Cables and AKS