Jump to content



Photo

Questions for XCS Ultimate owners


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Christopher T. Paul- SOC

Christopher T. Paul- SOC

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 124 posts

Posted 17 September 2009 - 06:11 PM

Gotta gig tomorrow, and just before packing up I noticed that the 4 pin video/power port is not working. I need this to plug in my Canatrans, as the Decimator is going to the top stage port.

Of course, I called Greg Bubb first, and he's always lightning fast to respond- but I gotta be up in a few hours and thought I send a shout out to se if anyone knows how to reset this port, if in fact that's possible...

Thanks in advance,

CP
  • 0

#2 brooksrobinson

brooksrobinson

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 267 posts
  • Los Angeles

Posted 17 September 2009 - 08:58 PM

Christopher,

I don't know how to fix that, but if you are in LA, you can borrow my XCS lower electronics housing for the day if that helps. Give me a call and let me know. I'll be up until midnight.

Brooks Robinson
661-287-1555 home
661-904-4788 cell
  • 0

#3 Christopher T. Paul- SOC

Christopher T. Paul- SOC

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 124 posts

Posted 17 September 2009 - 09:25 PM

Wow, thanks Brooks. That's a very generous offer. Unfortunately I am in NY.

Hope I can return the favor sometime- that's really above and beyond!

Chris
  • 0

#4 RonBaldwin

RonBaldwin

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 2351 posts
  • Los Angeles

Posted 17 September 2009 - 11:25 PM

I can call and distract Maseo while you switch your leh with his!

rb
  • 0

#5 Benjamin Treplin

Benjamin Treplin

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 298 posts
  • Berlin - Germany

Posted 18 September 2009 - 02:34 AM

Hi Christopher,

Most likely the voltage regulator that supplies this port got fried by the canatrans. The fastest way to repair is to bypass this regulator. I have done that with my LEH and cameraplatform. When you open the LEH you'll find the regulator is on the top board that is right behind the 28V converter. Have a look at the picture.
Hope this comes in time.

Best
  • 0

#6 Christopher T. Paul- SOC

Christopher T. Paul- SOC

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 124 posts

Posted 19 September 2009 - 07:18 AM

Thanks for the help, guys. I spoke to Greg and he will fix. I had to tether a few shots yesterday- but it was no big deal in the end.

Thanks again.

CP
  • 0

#7 Andrew Jansen

Andrew Jansen

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 104 posts

Posted 19 September 2009 - 09:12 PM

Thanks for the help, guys. I spoke to Greg and he will fix. I had to tether a few shots yesterday- but it was no big deal in the end.

Thanks again.

CP


Hey Chris I have an Ultimate on both coasts if you ever need anything !!

Andrew
  • 0

#8 Christopher T. Paul- SOC

Christopher T. Paul- SOC

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 124 posts

Posted 21 September 2009 - 03:03 PM

Wow, that's a neat trick Andrew! Thanks very much for the offer- I'm sending mine out to Greg today, and should have it by the end of the week.

I really appreciate everyone's ability to help out.

CP
  • 0




GPI Pro Systems

Boland Communications

Ritter Battery

rebotnix Technologies

IDX

PLC Electronics Solutions

Varizoom Follow Focus

Paralinx LLC

Betz Tools for Stabilizers

PLC - Bartech

Omnishot Systems

Wireless Video Systems

Teradek

BOXX

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Engineered Cinema Solutions

SkyDreams