Jump to content



Photo

AJA HD10MD3 produces only b/w on Red One


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Markus Rave

Markus Rave

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 86 posts
  • Frankfurt, Germany

Posted 01 July 2009 - 03:03 PM

I am using an AJA downconverter HD10MD3 with my Steadicam. The signal goes straight from the Red One´s HD-SDI out into the converter and from there via composite signal into my Transvideo Cinemonitor III. I had trouble before when having the converter on the same circuitry as the Red One but then I split the circuits and everything was fine. Was. Now the picture is just black and white. No color. I stepped through every page in the Red, tried 1080p and 720p but always the same result. Do I miss anything?

Markus
  • 0

#2 Andrew Jansen

Andrew Jansen

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 104 posts

Posted 01 July 2009 - 04:00 PM

I am using an AJA downconverter HD10MD3 with my Steadicam. The signal goes straight from the Red One´s HD-SDI out into the converter and from there via composite signal into my Transvideo Cinemonitor III. I had trouble before when having the converter on the same circuitry as the Red One but then I split the circuits and everything was fine. Was. Now the picture is just black and white. No color. I stepped through every page in the Red, tried 1080p and 720p but always the same result. Do I miss anything?

Markus


Check your monitor for PAL or NTSC...

Just a thought !!

Andrew
  • 0




BOXX

PLC Electronics Solutions

IDX

Varizoom Follow Focus

PLC - Bartech

GPI Pro Systems

Engineered Cinema Solutions

Teradek

Wireless Video Systems

Paralinx LLC

Boland Communications

Omnishot Systems

SkyDreams

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Betz Tools for Stabilizers

rebotnix Technologies

Ritter Battery