Jump to content



Photo

Search Function comes up empty


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Iain Baird

Iain Baird

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 272 posts
  • Toronto

Posted 18 December 2017 - 06:04 PM

For the last year or so the search function on the Forum hasn't been working for me. I enter the most basic of Searches like "Arm" and it comes up empty. Is there a setting that I've altered that caused this?

 

Thanks,

 

iB


  • 0

#2 Tim Tyler

Tim Tyler

    Administrator

  • Admin
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Olympia, WA (USA)

Posted 18 December 2017 - 06:22 PM

Hi, Iain,

 

Three characters (like "A R M") is too short. I think the minimum is five.

 

Make sure you click the green magnifying glass submit button too, instead of just hitting RETURN on your keyboard.

 

Tim


  • 0

#3 Iain Baird

Iain Baird

    Advanced Member

  • Sustaining Members
  • 272 posts
  • Toronto

Posted 18 December 2017 - 06:31 PM

Thanks Tim, that seems to have solved the problem as I was able to complete a search, but I also changed the search to "forums" instead of "This Topic" so I wonder if that's been the issue as well and I've done other searches with more characters and come up empty.

 

iB


  • 0




Paralinx LLC

PLC - Bartech

BOXX

rebotnix Technologies

Wireless Video Systems

Boland Communications

PLC Electronics Solutions

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Omnishot Systems

Engineered Cinema Solutions

Ritter Battery

Varizoom Follow Focus

GPI Pro Systems

The Moses Pole - Steadicam Monopod